Winkelwagen

dé GOOISE GALERIE

Kunst vertelt

"Door de kunst wordt het stof van het dagelijks leven van onze ziel gewist"

Pablo Picasso

Wij verkopen exclusief onze schilderijen en Japanse houtblokprenten online op de website van dé Gooise Galerie, waardoor onze prijzen zeer concurrerend zijn. Wij selecteren het, volgens ons, meest verfrissende of meest intense schilderij op de internationale kunstmarkt, waarbij wij zelf bepalen wat wij mooi of interessant vinden. Het aanbod schilderijen varieert dan ook van kunstwerken voor de kinderkamer, tot aan schilderijen van filmsterren en beroemdhedenopmerkelijke portrettenJapanse houtblokprentenlandschappen en andere fraaie en bijzondere schilderijen. Nieuw zijn de fraaie schilderijen van Andre Castinel die wij na zijn overlijden van zijn familie hebben overgenomen. Authenticiteit, waardevermeerdering in de toekomst en de achtergrond van de kunstenaar domineren bij deze keuze. De basis van de collectie van de Gooise Galerie is de kunstverzameling van Cora en Ronnie Rokebrand. Alle kunstwerken zijn in ons bezit zodat wij zelf onze prijzen kunnen vaststellen..

Gratis cursus kunstgeschiedenis

Als u meer wilt weten over de vele kunststromingen in deze wereld, dan bevelen wij u graag de vele informatie over kunst aan die wij voor u hebben samengesteld. Een gratis cursus kunstgeschiedenis voor u van dé Gooise Galerie!

Veel succes met uw keuze!
Ronnie Rokebrand
Dé Gooise Galerie

Handgeschilderde verhalen

Kunstenaars creëren schoonheid. Ze laten ons binnen in een aparte leefwereld en accentueren schoonheid in alledaagse dingen.  De Gooise Galerie is een gids in die wereld via thema’s met telkens 10 tot 15 unieke schilderijen. Een werk vinden dat naadloos aansluit bij uw persoonlijkheid of uw bedrijf wordt op deze manier gemakkelijk gemaakt.

Relevante kunst kruipt onder je huid

Een kunstwerk beroert uw gemoed. Onze thema’s met unieke stukken helpen u om dát schilderij te vinden waarmee u een klik voelt. Een kunstwerk dat elke keer als u het bekijkt weer die juiste snaar weet te raken. Bij het bewonderen van een schilderij komt veel kijken: stijl, onderwerp, kleurgebruik en natuurlijk de kunstenaar zelf. Er zijn penselen, paletmessen, spuitflessen, sponzen, rollers, spatten en druipen. Alleen al de stijl is een onderwerp waar boeken over zijn vol geschreven. De Gooise Galerie probeert u in dit ondoordringbare bos de weg te wijzen met onze uitgebreide verhalen over kunststromingen, waarin we de wereldwijde kunstgeschiedenis zo goed en zo helder mogelijk voor u proberen uit te leggen.
Ook onze kunstverzameling proberen we zo breed mogelijk samen te stellen uit tal van kunststromingen. In die zin wijken we af van de reguliere galerieën. Ongeveer 100 van deze schilderijen uit onze collectie bieden wij te koop aan. We zijn echter nog lang niet klaar met verzamelen! Vandaar dat u steeds nieuwe werken op onze website ziet staan. Andere kunstwerken uit onze kunstverzameling stellen wij ten toon op onze website in de hoofdstukken over kunststromingen, maar deze zijn (nog) niet te koop. Mocht u toch interesse hebben in een van deze werken, neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Misschien kunnen we dan toch iets voor u betekenen.

Kunstminnaars

Wij werken met thema’s om u vlot te kunnen begeleiden naar datgene wat u het meest kan bekoren. Wij zijn op die manier een soort dating bureau waar u als kunstminnaar een ideale geliefde en geschilderde soulmate vindt.

Copyright © 2022. All Rights Reserved

error: Content is protected !!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.